6 ključnih informacija o tretmanu povećanja usana

korekcija, uvećanje, pumpanje, usana, hijaluronom, hijaluronskim filerima, dr stojicevic, cena, cenovnik, ceneStarenje je potpuno prirodan proces koji se dogadja svima nama. Naime tokom starenja se dogadjaju odredjene promene koje su manje-više iste kod svih nas, samo se kod odredjenih osoba javljaju ranije, a kod nekoga kasnije, što najviše zavisi od genetske predispozicije, ali i od načinea života i naših navika.

Naime, tokom procesa starenja smanjuje se količina koleganih vlakana u našoj koži, a smanjuje se i količina masnog tkiva, te naše usne postaju vremenom tanje i manje jedre nego u mladosti.

Bez obzira na to kakve su Vaše usne bile u mladosti, taj proces koji je potpuno prirodan je neminovan i javiće se, samo zavisi kada i sa koliko godina.

Na svu sreću, postoje načini kako se ovaj proces može zaustaviti i preokrenuti. A to je jedini ispravan i odobren način, odnosno upotreba dermalnih filera na bazi hijalurona za korekciju i povećanje usana.

Koji oblik i tip usana imam? Kako da promenim oblik usana?

Korekcija oblika usana i koji je najbolji način? Da li su fileri hijaluronske kiseline najbolje rešenje?

Svaka osoba ima drugačiji tip usana. Postoje usne različitih oblika i boje. Neke osobe imaju debele usne, drugi imaju tanke usne itd. Ako znate koji tip usana imate, onda možete bolje da sagledate sopstvene usne i saznate koju vrste tretmana zahtevaju.

Debele usne

Debele usne ili pune usne su iste. Ovo su najtraženije usne od strane žena ovih dana. Da bi se dobila ova vrsta usana, žene se obično odlučuju za tretmane kao što je povećanje usana I to najčešće hijaluronskim filerima. Ovaj tip obično ima prekrasnu i dobro definisanu prirodnu strukturu usana i može izgledati sjajno čak i sa malo sjaja i bez karmina.  debele usne

Tanke usne

Ako ne znate koje su to usne onda znate za za poznatu glumicu Gvineth Paltrov. Ona je jedna od onih poznatih ličnosti koja imaju tanke usne. Ove vrste usana obično zahtevaju olovku za usne za definisanje usana. Žene najčešće nisu zadovoljne ovim tipom usana i najčešće se odlučuju za korekciju kao što je povećanje usana. tanke usne

Nejednake usne

Fileri za usne  - Povećanje usana -

Postoje brojne nedoumice oko povećanja usana filerima. Kada kažemo fileri ovde isključivo mislimo na filere hijaluronske kiseline kao najbolji, najpraktičniji i najbezbedniji način povećanja usana.

Fileri hijaluronske kisleline su 100 posto prirodni način povećanja usana jer sadrže hijaluronsku kiselinu, koja je prirodna supstanca organizma i čija koncentracija vremenom i starenjem opada u našem organizmu. Tako da filerima hijalurosnke kiseline mi ustvari nadoknađujemo njen prirodni nedostatak na mestima od interesa.

 

 

 

Pitajte plasticnog hirurga

 

 

 

 

Dosta razmišljanja, kontaktiraj plastičnog hirurga

 

Go to top