Operacija ušiju – Otoplastika - Aurikuloplastika

 Korekcija ušiju i klempavosti! Kako se operišu uši?

operacija usiju, korekcija usiju, plasticna operacija usiju, plasticna operacija, plasticna hirurgija, beograd, srbija, estetska hirurgija, operacijeOperacija ušiju je jedna od najčešćih operacija koje se izvode u estetskoj medicini. To je estetska operacija kojom se vaše ušne školjke dovode u oblik i poziciju kakvu baš vi želite.

Operacija ušiju može da podrazmeva:

  1. Promenu položaja ušnih školjki
  2. Promenu oblika ušnih školjki
  3. Promena veličine ušnih školjki

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se operišu uši:

  1. Nezadovoljavajuća pozicija ušiju, tj nepravili aurikulo-temporalni ugao koji postoji, ili u narodu stanje poznato kao klempavost
  2. Nezadovoljavajući oblik ušnih školjki
  3. Revizija i poboljšanje nakon predhodnih operacija

Botoks iskustva

U ovom tekstu prezentuju se iskustva pacijenata sa Botoksom.

Iskustvo sa Botoksom - primer 1 - Stijović Zorica

Uvek sam imala bore na čelu. Bore su vremenom postale duboke i izgledala sam sa svojih 40 godina kao da imam šezdeset godina. Druge bore nisam imala, ali sam jednostavno uvek podizala oči i tako sam produbljivala problem. Pokušala sa sa kremama raznoraznim i dala sam pravo bogatsvo na njih.

Pokušala sam sa masažom lica. Nisam se sunčala niti išla u solarijum, ali mij je čelo bilo KATASTROFA.

Nosila sam šiške dugi niz godina i onda sam počela da istražujem kako da popravim stanje.

Naišla sam na tekst o botoksu, i počela sam da se raspitujem. Uvek sam se plašila da ću zbog Botoksa da izgledam deformisano kao one Holivudske glumice koje hoće da od babe postanu devojke, pa se onda naduvaju kao da će da eksplodiraju.

Otišla sam na nekoliko konsultacija, jer sam po prirodi veoma detaljna i volim da se informišem o svemu pre nego što nastavim sa nečim. Nije mi se svidelo što se botoksom bave taznorazne osobe, od kozmetičara do stomatologa. U svetu je to možda dozvoljeno ali kod nas nije i Botoksom smeju da se bave samo lekari.

Šta je antiaging

Osvežavanje lica. Antiaging tretmani. Podizanje kapaka. Hijaluronski fileri. Botox. Mezoterapija. PRP tretmani. Kombinacija tretmana.

Jedinstveno na našem tržištu medicinskih usluga. Izaberite za vas kombinaciju nekoliko antiaging tretmana hirurških i nehirurških i vratite stari sjaj vašem licu.

Da li je to moguće? DA!

Kombinacijom nekoliko različitih tretmana koji sinergistički deluju na vaše lice možete u vrlo kratkom vremenskom periodu povratiti jedrost i blistavost kakvoj ste težili.

Ovi tretmani pojedinačno ili u kombinaciji mogu za kratko vreme doprineti da se osećate kako vi želite.

Kako?

 

 

 

Pitajte plasticnog hirurga

 

 

 

 

Dosta razmišljanja, kontaktiraj plastičnog hirurga

 

Go to top