Koji je najbolji hijaluronski filer?

Bez ikakve želje za favorizovanjem proizvođača nema jasnog i pravilnog odgovora koji je hijaluronski filer najbolji.

Svaki proizvođač ima svoje smernice i kvalitete kojima pokušava da se izdvoji od drugih. Ipak postoji nekoliko kategorija u kojima su fileri klasifikovani. To su dužina dejstva, način prozvodnje, koncentracija hijaluronske kiseline u njima itd. Brojne su klasifikacije, a jedno je zajedničko to su mekotkivni medicinski fileri namenjeni za medicinske procedure.

Neki fileri imaju veću, neki manju koncentraciju hijaluronske kiseline, neki favorizuju gustinu, neki oblik i način pakovanja itd itd.

Ipak možemo reći da u svetu estetike, estetske medicine i plastične hirurgije vlada pravilo kao i u modnoj i auto industriji. Cena ipak diktira kvalitet.

Ako želite kvalitetnu uslugu, ako želite postojanost i duže trajanje dejstva filera, to se mora platiti. Kao što rekosmo kao u svetu mode Iiauto industrije, ali to već i sami znate.

Kvalitetnim filerom se smatra onaj filer koji ima dobar sertifikat, koji je odobren od “Agencije za lekove i pomoćna lekovita sredstva” , ne samo kod nas u zemlji nego i u svetu. Filer mora biti jasno definisan u smislu koncentracije i gustine koju ima kao i u načinu pakovanja i čuvanja.

Ako želite dobar i prirodni izgled pogledajte ko od svetskih zvezda koristi filere hijaluronske kiseline i od kog proizvođača.

Mi znamo koji su to fileri hijalurosnke kiiseline koji koriste svetske zvezde, a zarad vaše lepote i što bolje usluge i vama ćemo tu tajnu otkriti.

 

Dr Djordje Nedeljkovic

Dr Đorđe Nedeljković, speciijalista hirurgije

 

 

 

 

 

Pitajte plasticnog hirurga

 

 

 

 

Dosta razmišljanja, kontaktiraj plastičnog hirurga

 

Go to top