Hijaluronski fileri cena za kubik

cena hijalurona po kubiku, mililitru, cenovnik filera hijaluronske kiselineOdlučili smo se da napišemo ovaj tekst jer često često dobijamo pitanja: Šta znači cena filera po kubiku tj po mililitru?!

Naime, svi veći svestki proizvođači filera hijaluronske kiseline praktikuju pakovanja filera od po 1 ml tj 1 kubik. Tako da gotovo svi fileri do korisnika stižu u klasičnom pakovanju šprica od 1 mililitra.

U skladu sa tim pakovanjima formira se i cena tretmana tj filera hijaluronske kiseline.

Najveći broj korisnika kako u svetu tako i kod nas za prve tretmane obično koristi 1 ml hijaluronske kiseline. To je najčešća kubikaža koja se plasira u predeo usana ili nazaolabijalnih brazdi, pa je i to jedan od razloga zbog kojeg se cene daju po mililitru hijaluronske kiseline i to je uobičajna praksa kako u svetu tako i kod nas.

Hijaluronski fileri za usne

U nekim naučnim istraživanjima potvrđeno je da ljudi na početku razgovora prvo na licu sagovornika primete usne i oči, a da u toku nastavka konverzacije najduža pažnju pridaju usnama i fokus ostaje na usnama. Zato su usne značajni deo lica i zato im se pridaje tolika pažnja u svetu mode i estetike i stalno se ističu.

U skladu sa tim sve više pacijentkinja se odlučuje za proceduru uvećanja i konturisanja usana radi dobijanja što lepšeg i ženstvenijeg izgleda. Ovaj trend je u svim generacijama i n ema veze sa godinama. Povećanje usana se može izvršiti bilo kad.

Uklanjanje tamnih podočnjaka - najprirodniji način koji deluje

Svako ko je imao podočnjake, bilo da su to tamni kolutovi, kesice, ili osećaj nadutosti, zna koliko je to veliki problem i najčešće je najveća mana i nedostatak koje neka osoba ima na svom licu i prva stvar koju pogledaju kada se vide u ogledalu.

U ovom tekstu ćemo pisati o tamnim podočnjacima, zašto nastaju i kako se eliminišu.

Neki od najčešćih uzroka istinitih krugova ispod kruga su:

  • Alergije
  • Atopijski dermatitis (ekcem)
  • Kontaktni dermatitis
  • Umor
  • Alergijski rinitis
  • Nasledjivanje - tamni krugovi ispod kruga mogu se javljati u porodicama
  • Nepravilnosti u pigmentaciji - ovo je posebna briga za ljude u boji, posebno kod osoba tamnije puti i kod azijata
  • Izlaganje Suncu, što podstiče vaše telo da proizvodi više melanina, pigment koji daje koži njenu boju

 

 

 

Pitajte plasticnog hirurga

 

 

 

 

Dosta razmišljanja, kontaktiraj plastičnog hirurga

 

Go to top